Biobizz Leaf Coat 500ml

Цена: 24.50 лв.
бърза покупка

Моля, попълнете следната информация Път до продукта

Име на продукта

Цена на продукта:
Leaf Coat е 100% органичен препарат за защита и повече жизненост.

Съдържа естествен латекс, който покрива с тънък филм нежните части на растението, като по този начин ги предпазва от вредители.Защитният слой нямалява изпаренията и съхранява водата в листата.

В гореща и влажна среда (около 28 градуса по Целзий и по-висока) защитният слой на Leaf Coat ще спре прекомерното изпарение на вода. В по-хладна среда добавеният защитен слой ще ви помогне да предпазите растенията от студ. Поради това, Leaf Coat може да бъде чудесно средство за намаляване на стреса при пресаждането на растения между среди с различна температура и влажност.

Листното покритие може да се използва през целия цикъл на рaстеж и естествено се разгражда приблизително две седмици след нанасянето му, като не остават никакви остатъци или вредни продукти върху вашите растения. Това е чудесна, естествена, екологична алтернатива на пестицидите и инсектицидите.

Прилага се 1-2 пъти седмично до 2 седмици преди беритбата. Подхoдящ за листнo подхранване на резници, кълнове и бонсаи.

Пръскайте от двете страни на листата,но не прекалявайте.Прекомерната употреба ще намали притока на въздух до листните клетки като по този начин ще забави растежа и развитието!

Топ продукти

Mykos е продукт, който съдържа  ендомикоризни гъби от рода Rhizophagus вид Rhizophagus intraradices(по-рано наричан Glomus […]

Цена: 85.00 лв.

Пакет ,,Plagron royal“   съдържа продукти покриващи целия жизнен цикъл на вашите растения.Този пакет напълно […]

Цена: 291.50 262.35 лв.

Вентилационният комплект съдържа основните компоненти на една прецизно работеща система. Подходящ е за помещения […]

Цена: 477.00 429.00 лв.