BudBox ProWhite Medium – 75/75/160

Цена: 280.00 лв.
бърза покупка

Моля, попълнете следната информация Път до продукта

Име на продукта

Цена на продукта:
Гроубокс от висок клас.Отличава се със здрава конструкция, състояща се от стоманени елементи.

За разлика от много други фирми, Budbox използва специална пудра за полиране на стоманените стълбове, като по този начин защитата от корозия е гарантирана!Всеки един елемент от конструкцията е съставен от висококачествена стомана, както и новият вид клик конектори, които гарантират стабилно свързване на стълбовете и голяма издръжливост на тежест.

Вътрешността на Bud box е много повече от просто бяло или сребристо покритие.Изработена от висококачественото PAR+ покритие, вътрешното покритие на този бокс  осигурява отражение от порядъка на 1.694 микромола на кв. метър!Това означава повече светлина за вашите растения.Не образува горещи точки. PAR + е супер отразяваща подплата  – „интелигентен материал“, който отразява използваемата енергия (PAR светлина) и подсигурява по-малко топлина  за вашите растения. Други по-малко отразяващи материали са показали, че изместват спектъра на лампите за отглеждане и създават повече инфрачервени лъчи (топлина).PAR + е отразяващ материал, който е основната причина толкова много производители да отчитат по-високи темпове на растеж и значително повишено качество на реколтата в сравнение с гроубоксове без PAR+ покритие. PAR означава фотосинтетично активно излъчване. Това е тясна лента електромагнитна енергия (400-700 нанометра), която растенията използват при фотосинтезата. Мислете за PAR+ като фотонно гориво за вашите растения. Колкото повече PAR енергия вашите растения получават, толкова повече те растат, и толкова повече цветове и плодове произвеждат.

Budbox e 100% светлонепроницаем.Притежава отвори за наблюдение, благодарение на които имате достъп до растенията си, без да се налага да го разкопчавате изцяло – лесно и удобно!

Спецификации:

-16mm, издръжлива стоманена рамка

-Изцяло метални, ъглови клик-конектори

-Pro бял или сребрист интериор

-Препоръчително осветление: CFL & LED

-Включва поддържащи тръби за горната част + ремъци

-размери: 75х75х160см

Топ продукти

Пакет ,,Plagron royal“   съдържа продукти покриващи целия жизнен цикъл на вашите растения.Този пакет напълно […]

Цена: 291.50 262.35 лв.

Вентилационният комплект съдържа основните компоненти на една прецизно работеща система. Подходящ е за помещения […]

Цена: 477.00 429.00 лв.

рН Test е идеален за лесно тестване. Тoй обхваща широк спектър, като се започне […]

Цена: 11.50 лв.