Tорфени блокчета за покълване – Root shooters

Цена: 40.00 лв.
бърза покупка

Моля, попълнете следната информация Път до продукта

Име на продукта

Цена на продукта:
Root Shooters е най-добрата среда за отглеждане на растения при хидропонно отглеждане на закрито, продукт  между две от водещите фирми в индустрията – Jiffy и Advanced Nutrients. Той е направен от торфен носител с патентовано свързващо вещество, което  държи сместа заедно, за да създаде перфектен субстрат от торф.Тази комбинация от торф и свързващо вещество спомага за избягване на проблемите, свързани с болести и изменения в рН, с които обичайно се сблъскавате при други подобни продукти.Това отрицателно влияе върху най-важната част от вашите растения – техните корени им пречи да растат бързо при индоор отглеждане.Благодарение на структура си със стотици микро въздушни джобове, равномерно разпределени в гнездата, Root shooters ви гарантира лесно и широко разпространение на кореновите влакна по цялата дълбочина и обем на блокчето.Плюс това тази превъзходна структура Ви осигурява идеалния капацитет за задържане на вода, като в същото време ви дава отличен дренаж.И тъй като няма мрежа около блокчето, корените на растението ви ще растат безпрепятствено в средата непосредствено след засаждането.

Проучванията ясно показват, че резниците, отглеждани в root shooters, произвеждат по-чисти корени, отколкото в други среди, което означава, че ще видите по-малко загуби поради изгниване.

Тъй като захранващите блокчета за се доставят готови за употреба, ще видите до 20% по-бърза скорост на развитие в сравнение с други среди.

-Спестявате време и пари

-Увеличавате процента си на оцеляване

-Избягвате твърде влажна среда за покълване

-Намалявате процента на вредните растителни вредители и болести

-Получавате по-бързо вкореняване, всеки път

-Постигане на 20% по-бърза скорост на растеж

С Root shooters вие давате на вашите растения най-добра среда за вкореняване!

 

Топ продукти

Пакет ,,Plagron royal“  съдържа продукти покриващи целия жизнен цикъл на вашите растения.Този пакет напълно отговаря […]

Цена: 291.50 262.35 лв.

Градински ножици за подрязване на листа, лесни за работа и изработени от неръждаема стомана.19cm.

Цена: 10.00 лв.

Коко субстратът се получава чрез смилане и обработка на най-външната обвивка на кокосовите орехи […]

Цена: 34.50 лв.