GENERAL ORGANICS – една отлична био гама торове!!

 

Линията органични торове General Organics е широко известна

 

Тази гама от продукти се състои от 2 основни хранителни вещества и 6 природни добавки, всички подходящи за биологично земеделие. Съставките, съдържащи се в тези торове, са изцяло Био, съдържат  водорасли, захарна тръстика и минерали. Освен това можете да използвате тези продукти самостоятелно или в комбинация с други хранителни вещества и добавки от GHE.

Този набор от хранителни вещества е формулиран, за да осигури живот на почвата, като добавя и храни микроорганизми, които силно насърчават развитието на растенията. Базовите торове от линията могат да се използват с всякакъв вид почвени смеси, както и с кокосови влакна.

Bio Thrive Growth и Bio Thrive Bloom са основни хранителни вещества за растежа и цъфтежа на растението. Те съдържат съединения, базирани на различни природни източници (люцерна и соево брашно, водорасли, меласа, захарна тръстика …) и са силно концентрирани (1-2 ml / L) и много ефективни. Основните органични хранителни вещества са формулирани така, че да стимулират както интензивен растеж, така и богат цъфтеж, подобрявайки развитието на кореновата система. Те също така подхранват полезния микобактериален живот на почвата.

 

 

 

 

Bio Root Plus е стимулатор на корена, съдържащ естествени витамини и аминокиселини, които помагат на растенията бързо да развият здрава и изобилна коренова система. Той също така помага зрелите растения да поддържат здрави корени и работи отлично с резници и трансплантации.

Bio worm е течен хумус от калифорнийски червеи или Vermicompost екстракт, съдържащ големи количества микроорганизми (полезни както за растенията, така и за микробиологичния живот на почвата) и повече от 60 хранителни елемента.

Bio Weed е течен екстракт от морски водорасли (Ascophyllum nodosum). Той е отличен стимулатор за растежа, който може да се използва или чрез напояване, или напръскан върху листата (когато е още по-ефективен). Морските водорасли са известни като стрес редуциращи агенти и растителни бустери.

Bio Bud е органичен бустер, който се използва за увеличаване на добивите, подобрявайки плътността на цветните клъстери и вкуса на сухите пъпки.

Diamond Black е нов високо концентриран източник на натурални хумати (хуминови и фулвинови киселини, …), които значително подобряват усвояването на хранителните вещества. Тази добавка също подобрява растежа на микробния живот и насърчава структурата на почвата.

Urtica е силно концентриран екстракт от коприва, която обикновено се използва като стимулатор за растежа. Предотвратява хлороза, дължаща се на високото съдържание на силиций и желязо, което естествено се среща в копривата и също действа като превантивен и естествен инсектицид за някои паразити.

Насладете се на властта на генетичните органични хранителни вещества с GO Box, перфектно въвеждане на това висококачествени хранителни вещества.

Топ продукти

Пакет ,,Plagron royal“   съдържа продукти покриващи целия жизнен цикъл на вашите растения.Този пакет напълно […]

Цена: 291.50 262.35 лв.

Вентилационният комплект съдържа основните компоненти на една прецизно работеща система. Подходящ е за помещения […]

Цена: 477.00 429.00 лв.

рН Test е идеален за лесно тестване. Тoй обхваща широк спектър, като се започне […]

Цена: 11.50 лв.