Xtreme Gardening Mykos Root pack 1kg

Цена: 85.00 лв.
бърза покупка

Моля, попълнете следната информация Път до продукта

Име на продукта

Цена на продукта:
Mykos е продукт, който съдържа  ендомикоризни гъби от рода Rhizophagus

вид Rhizophagus intraradices(по-рано наричан Glomus intraradices), срещу които други видове не успяват да се конкурират.

Mykos е полезна, бързо развиваща се гъбичка, която разгражда, преработва и запазва важните хранителни вещества, като по този начин предоставя на растенията хранителни вещества и влага и ги защитава от болести и патогенни организми.Богатата на растителни вещества среда предизвиква бурен растеж на корените и съответно пропорционално големи добиви. Помага на новите насаждения, като намалява стреса от пресаждането, стимулирайки рaстежа на кореновата система и предоставя на растенията достъп до повече хранителни вещества.

Mykos образува гъбни хифи, като по този начин увеличава кореновата система, което води до по-голямo усвояване на вода и хранителни вещества. Образувалата се гъбна мрежа може да пренася хранителни вещества на голямо разстояние и да ги доставя директно до клетките в кореновата система. От своя страна растенията снабдяват гъбите с енергия, под формата на въглехидрати, получени от фотосинтезата.

 

Топ продукти

Пакет ,,Plagron royal“   съдържа продукти покриващи целия жизнен цикъл на вашите растения.Този пакет напълно […]

Цена: 291.50 262.35 лв.

Вентилационният комплект съдържа основните компоненти на една прецизно работеща система. Подходящ е за помещения […]

Цена: 477.00 429.00 лв.

рН Test е идеален за лесно тестване. Тoй обхваща широк спектър, като се започне […]

Цена: 11.50 лв.