Един от важните етапи при отглеждането на растения е изборът на подходяща среда. Поради положителното си влияние върху растежа на корените използването на кокосова почва е добра алтернатива на традиционния почвен субстрат.

Нашият онлайн магазин предлага кокосов субстрат в различни разфасовки, удобни опаковки и количества. Всички продукти от специалната ни селекция в категорията са дело на реномирани производители.


Кокосовите субстрати могат да се използват за различни растения и представляват микс от 100% екологично чисти съставки.

Това е смляната и обработена външна част на кокосовите орехи, която, освен че няма никакви патогени, осигурява отлично задържане на вода.

Прекрасни резултати се постигат с кокосов субстрат за разсад, както и за стимулиране на вече присадени растения. Например от пресован кокос под формата на кокосова плочка с тегло 650 г ще получите до 11 л субстрат само с добавянето на 4 л вода. Този вариант е предпочитан от мнозина и гарантирано ускорява кореновото развитие.

В удобния каталог разполагате с богат избор измежду висококачествени продукти на доказани марки като BioBizz, CANNA, Jiffy и редица други на изгодна за кокосов субстрат цена.

Различните видове почви и субстрати и подходящите обогатители за почва ще отговорят на всички ваши нужди и изисквания. Разгледайте и наличните ни подгряващи подложки и пропагатори, които също ще са ви необходими в процеса по отглеждане на растения. От значение е да изберете правилната почва, както и среда за покълване.

На изключително изгодни цени ние предлагаме продукти от най-високо качество и с гарантиран ефект при правилно използване.