Препарати за борба с вредители


Получаването на високи и устойчиви добиви е немислимо без борба с вредителите, унищожаващи насажденията, нанасящи щети на продукцията и намаляващи количеството и качеството на реколтата. Средствата за растителна защита са от първостепенно значение при отглеждане на хранителни култури, горски насаждения и декоративни растения. Вредителите могат да унищожат продукцията, причинявайки тежки финансови щети, което прави избора на препарати за растения от изключителна важност за производителите.

Органични препарати за борба с вредителите

Пестицидите като средство за борба с вредителите потискат развитието на болестите и вредните насекоми, но имат и негативно въздействие върху самото растение, полезните опрашващи насекоми, околната среда и човешкото здраве. С грижа за растенията ви и околната среда, разбирайки проблемите и нуждите ви, предлагаме препарати за борба с вредители на органична основа, подходящи както за био и еко земеделието, така и за конвенционалното.

Професионалните ни органични препарати за борба с насекоми постигат отлични резултати, унищожавайки успешно възрастните вредители, техните ларви и яйца. Напълно безопасни за полезните насекоми, пчелите и околната среда, те съдържат естествени съставки с висока ефективност като иланг-иланг, чисти и натурални продукти, получени при пресоване на узрели семена на дървото нийм, успешно унищожаващи листни въшки, белокрилки, акари, листни въшки по цитрусите, колорадски бръмбар, шарен гроздов молец, плодова мушица и др.

Препарати за растения, съдържащи висококачествени, органични киселини, които ще откриете в магазина ни, засягат устойчивостта на вредителите и гарантират перманентно им отстраняване без риск.

Какво съдържат органичните ни препарати за растения?

Сред съставките, вложени в отличните ни професионални органични продукти за борба с вредители, са екстракт от хвощ, коприва, прополис с изразено противовирусно, противобактериално и противоплесенно действие, природни масла, аминокиселини, канела, рапично масло.

Цялостното им действие повлиява не само заболяванията, но подпомага и цъфтенето, плододаването, здравето и имунната система на растенията, повишавайки устойчивостта им и подпомагайки възстановяването след заболяване.

Болести по растенията, които се повлияват от органичните ни препарати

Органичните препарати за борба с вредители, които ще намерите в магазина ни, осъществяват професионален и пълноценен контрол на гъбични заболявания, плесен, мана и ръжда при саксийни растения, овошки, зеленчуци, ефективни са при профилактика и лечение и стимулират естествената устойчивост на растението срещу Pythium и Phytophthora и редица други заболявания по растенията.

Продуктите, които ви предлагаме, са с доказано качество и произход, намаляват до минимум риска от развитие на резистентност, притежават изразена фунгицидна активност и отличен бактерициден ефект. Освен че се борят с вредителите, се грижат и за растенията, активирайки естествените им защитни механизми, подпомагайки растежа и развитието им.

Естествени дезинфектанти

При нас ще намерите и естествени дезинфектанти, получени от ферментирали растителни екстракти, необходими за дезинфекция на твърди повърхности, помещения, инструменти и парници, влизащи в контакт с растенията.

Съотношението цена-качество на професионалните ни препарати за растения приятно ще ви изненада, задоволявайки специфичните нужди на насажденията ви.