За по-голямата част от растенията на планетата почвата е естественият субстрат, от който те посредством кореновата система извличат разтворени хранителни вещества и ги включват в жизнените си процеси.

За вас сме подбрали специална селекция почвени субстрати, за направата на които са използвани изцяло екологични суровини. Те са с балансирано съдържание на хранителните вещества и с отлично влагозадържащо действие. В категорията ще откриете богата гама от продукти на реномирани марки, предлагани в удобни опаковки и разнообразни разфасовки.


Ваш доверен помощник за засаждане и покълване на семена може да бъде средно обогатена почва за разсад, а ако се нуждаете от органична среда за отглеждане, доверете се на почвен или кокосов субстрат, към чийто състав са включени сертифицирани органични торове.

Към избраната почва за цветя или други растения може да добавите някои от висококачествените ни обогатители като вермикулит и перлит, а керамзит – за дренаж или за ebb/flow система.

За отглеждане на цветя в саксии субстрат като минерална вата гарантира доброто здравословно състояние и пълноценно развитие на растенията, понеже не съдържа никакви рециклирани материали.

Отлична добавка за почва е и подобрителят от 100% органичен хумус, остатък от червеи.

Освен посочените продукти, може да използвате и специалния почвен микс, ако желаете сами да дозирате торовете.

Различните видове почви и субстрати и съответният обогатител за почва ще отговорят на всички ваши изисквания. Препоръчваме да разгледате подгряващи подложки и пропагатори, които също ще са ви необходими в процеса по отглеждане на растения.

На изключително изгодни цени ние предлагаме продукти от най-високо качество и с гарантиран ефект при правилно използване.