В отглеждането на качествени и здрави растения изключително важна роля играят добрата почва и субстрат. В удобния каталог на онлайн магазина ни ще откриете богата гама от продукти на утвърдени марки.

За бързо покълване на семена предлагаме почва за разсад, обогатен микс от подбрани видове торф и перлит за постигане на лека структура и оптимално ниво на кислород.

0,50 лв.
лв.
19,50 лв.
19,50 лв.

Почвата е основният източник на химични елементи, които растенията консумират по време на активния си растеж. Съществуват редица смеси, специално разработени така, че да осигурят максимални добиви срещу минимални усилия - почва за разсад, субстрат за разсад, торф за разсад, торф, перлит и много други.

Всички те са в състояние да доставят на растенията не само полезни вещества, но също така да благоприятстват поддържането на оптимален температурен режим и необходимото ниво на влага, за да може кореновата им система да се развива правилно. Това важи особено за младите растения, защото те се нуждаят от още по-специални условия. Ако търсите най-изгодните сделки и се интересувате, например от торфен мъх, цената му или приложението и стойността на други субстрати, достатъчно е да разгледате нашите предложения, за да се убедите, че ние можем да ви предложим най-доброто съотношение между цена и качество.

Предлагаме ви богат избор от висококачествени почвени субстрати, почва за разсади и специална почвена смес, с която да се радвате на богата реколта. Ако искате да заложите на перлит за разсад, ние ще ви осигурим подходящи разфасовки и указания за неговото използване. 

Всички продукти идват от световно признати марки, доказали се с годините като надеждни производители, на които от години се доверяват всички опитни градинари. При нас можете да намерите торфена почва, торфени субстрати, торфено почвена смес, подходящи за различни нужди - почвена смес за разсад, субстрат торф, кокосов торф, както и торф на едро, с които да реализирате успешно всички замислени проекти.